- servicii -

Site web

Site web

O pagina sau o grupa de pagini web interconectate, ce pot fi accesate pe Internet de oricine, avand teme distincte in aceasta retea fiind conectate intre ele prin hiperlinkuri.

identitatea ta in pixeli

Concept

Scopul unui site web este acela de a-ti face afacerea cunoscuta, fie ca vinzi produse sau pur si simplu oferi anumite servicii. Intr-un final antreprenorii au constientizat ca in ziua de astazi este necesara aparitia in online chiar daca in anumite cazuri ei isi desfasoara activitatea offline. In momentan in care se hotaraste trecerea in acest “ocean” al internetului trebuie luat in calcul anumiti factori care sa diferentieze afacerea de altele de acest fel. Un website trebuie bine gandit, realizat inteligent si construit dupa criteriile obligatorii impuse din zilele noastre:

  1. Responsive site, termenul insemnand adaptarea pe orice tip de dispozitiv de pe care se acceseaza siteul;
  2. UX/UI sau “user experience / user iterface design”, se refera la un design curat, de o buna calitate, personalizat si exclusivist cu estetica deosebita, moderna si in cele din urma, usor de utilizat.
  3. Copywriting sau autenticitatea mesajului transmis, reprezinta  continutul de calitate afisat, oferind cititorului informatii complete care sa il faca sa revina pe pagina ta atunci cand are nevoie.
  4. Trafic & analytics reprezinta publicul care iti acceseaza siteul. Chiar daca o pagina sau intreg continutul este perfect executat dar acestea nu au vizite si nu sunt urmarite, practic existenta lor devine inutila. De multe ori succesul unui website este dat de volumul de persoane pe care acesta il primeste.

Inainte de a incepe construirea siteului tau trebuie luat in calcul scopul lui, publicul tinta, cum il atragi, concurenta si cum te diferentiezi fata de ea.

Vezi portofoliu

Solicita oferta sau consultanta

Pentru a obtine rezultatul mult dorit trebuie sa urmarim si cele mai fine detalii. Strategia pentru crearea identitatii tale trebuie construita pas cu pas si cu foarte multa rabdare. Hai sa discutam!