- servicii -

Identitate vizuala

Logoul

Simbol sau sigla, formata dintr-un ansamblu de semne grafice, care constituie marca / identitatea / profilul unui produs, unei firme sau unei persoane.

identitatea ta in pixeli

Concept

Mentionez inca de la inceput faptul ca logo-ul si brand-ul sunt 2 elemente diferite si esentiale in constructia identitatii. Din tot sirul de elemente ce compun identitatea vizuala, logo-ul este cel mai important instrument deoarecere in el este concentrata toata identitatea brandului printr-o reprezentare grafica ce are rolul de a transmite informatiile in profunzime. Rolul pe care aceasta reprezentare il joaca este evident deoarece un logo construit gresit, cliseic, de prost gust sau banal, iti poate duce publicul intr-o zona dezagreata, de unde, cu greu, ai putea sa-i mai scoti.
Atunci cand incepi constructia acestuia trebuie sa iei in calcul faptul ca un logo trebuie sa fie simplu, memorabil, daca este posibil permanent, adaptabil pentru mediul digital si tipar si nu in ultimul rand potrivit.

LOGO NU INSEAMNA BRAND
Brandul cuprinde tot ce tine de identitatea vizuala si logo, dar si de perceptia oamenilor referitoare la acel brand.

Brandul sau marca

In domeniul afacerilor, marketingului si publicitatii, brandul poate fi un nume, un termen, un simbol sau oricare alta trasatura care poate diferentia o organizatie fata de competitori.

identitatea ta in pixeli

Concept

Brandul este asocierea automata, puternica si persistenta dintre un produs sau serviciu oferit de o companie si un concept sau o experienta unica, in mintea clientilor acesteia.
Impreuna cu logoul, brandul face parte din identitatea vizuala iar asta inseamna ca trebuie sa stii cine esti, in ce consta autenticitatea ta, care sunt valorile si pasiunile tale si cum doresti sa te perceapa clientul.

Identitatea ta in pixeli!
O carte de vizita, un flyer, o semnatura din email sau oricare alt element iti construiesc un brand credibil, unde, toate aceste lucruri, trebuie sa aiba sens, atat pentru tine ca om cat si pentru brandul tau personal.

Vezi portofoliu

Solicita oferta sau consultanta

Pentru a obtine rezultatul mult dorit trebuie sa urmarim si cele mai fine detalii. Strategia pentru crearea identitatii tale trebuie construita pas cu pas si cu foarte multa rabdare. Hai sa discutam!